K&H Kiinteistöt

Korpinurmi & Haapasalo kiinteistöt Oy – Kasvuhakuinen ja ketterä kiinteistösijoitusyhtiö, joka keskittyy toiminnassaan asuinhuoneistojen ja toimitilojen rakentamiseen, hankkimiseen sekä kiinteistöjen kehittämiseen. Hyödynnämme sijoitusmarkkinoiden tukkualennusta hankkimalla ja rakentamalla pääsääntöisesti kohdekokonaisuuksia. Yhtiömme vahvuuksia ovat taustahenkilöiden laaja kiinteistö- ja sijoitusalan tuntemus, yhteistyökumppanien tiivis verkosto ja pysyvät asiakassuhteet.

Portfoliomme koostuu pääasiassa asunnoista ja liiketiloista likvideillä sijainneilla. Kesitymme aktiivisen rakentamisen lisäksi pitkäaikaisiin sijoituksiin ja kiinnitämme huomiota kiinteistöjen jatkojalostusmahdollisuuksiin. Olemme tulleet tunnetuksi toimialueillamme myös vuokranantajan ja kiinteistökehittäjän roolissa.

Asiakastyytyväisyys
Haluamme tarjota ihmisille terveitä ja laadukkaasti rakennettuja koteja parhaalla mahdollisella hinta-laatusuhteella. Asiakkaitamme ovat sijoittajat, oman asunnon ostajat, vuokralaiset ja liiketiloja tarvitsevat yritykset. Haluamme toiminnallamme varmistua siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä hankintaansa ja voivat suositella meitä myös ystävilleen. 

Vastuullisuus ja välittäminen
Vaalimme toiminassamme ihmisten ja ympäristön terveyttä. Panostamme rakentamiemme asuntojen laadukkaaseen sisäilmaan ja terveisiin rakenteisiin. Huomioimme rakennusterveyden  projekteissamme suunnittelusta toteutukseen ja haluamme opastaa kyseisissä asioissa myös kohteidemme loppukäyttäjää. Teemme yhteistyötä alamme johtavien rakennusterveyden asiantuntijoiden kanssa. Haluamme rakentaa parempia asuntoja ja elinympäristöjä huolehtien myös ympäristöstä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. 

Luotettavuus
Haluamme olla luotettava kumppani sekä asiakkaillemme että yhteistyökumppaneillemme. Jokainen sidosryhmä voi olla varma siitä, että kanssamme tehty sopimus pitää. Huolehdimme vastuistamme ja velvollisuuksistamme sekä maksuvalmiudestamme vahvan tuloksentekokyvyn sekä vakaavaraisuutemme ansiosta.