Uudiskohde: Omakotitalo, Ylämylly, Annikinkaari 7

Asunnot, 106/132 m2, 4h+kt+s, 215 000€

Esittely

Kehittyvän Ylämyllyn alueelle rakennetaan nykyaikainen ja käytännöllinen omakotitalo suurelle tontille. Talon osoite on Annikinkaari 7 ja se sijoittuu Ylämyllyntien ja Pyhäselän rannan välimaastoon. Tämä talo on mahdollista toteuttaa pienurakkasopimuksena, jolloin ostaja säästää 4%:n suuruisen varainsiirtoveron määrän.

Talo on kokonaisalaltaan 132 m2, josta asuinpinta-alaa on 106m2. Lämmitysmuotona on energiatehokas poistoilmalämpöpumppu ja koko talossa on vesikiertoinen lattialämmitys.

Talon pääsisäänkäynti on katetun kuistin kautta. Eteisen jälkeen vasemmalle puolelle avautuu kaunis ja tilava kokonaisuus. Keittiö sijoittuu olohuoneen viereen muodostaen pitkänä avautuvan yhtenäisen tilan, johon luonnon valoa pääsee koko matkalta. Keittiö on tasokkaasti varustettu ja ruokailutilan päähän sijoittuva tilanjakaja antaa tyylikkään ja käytännöllisen silauksen. Tähän yhteyteen on myös takkavaraus.

Taloon sisältyy kolme makuuhuonetta, joista kahdessa on runsaasti kaappitilaa ja yhdessä erillinen vaatehuone

Kodinhoitohuoneeseen on myös oma sisäänkäyntinsä helpottamaan arkea. Paikka pesutornille, vesipiste, runsaat kaapistot sekä energiatehokas poistoilmalämpöpumppu kuuluvat tämän huoneen varustukseen. Kodinhoitohuone toimii kätevästi myös pukeutumistilana koska täältä on käynti kylpyhuoneeseen ja sitä kautta saunan löylyihin. Myös erillinen wc kuuluu pohjaratkaisuun.

Talon toiseen päätyyn tulee autokatos, jonka perältä pääsee hieman alle kymmenen neliön erilliseen varastoon.

Huomaathan, että talo on rakentumassa taajama-alueen mittakaavassa ajateltuna harvinaisen suurelle tontille.

Julkinen liikenne kulkee n.200 metrin päästä. Koulut, päiväkoti ja kaupat ovat kävelymatkan päässä.

Havainnekuvissa on esitettynä yksi tyylisuunta, mitä materiaalivalintojen osalta on mahdollista seurata. Ostaja pääsee rakennusprojektin edetessä päättämään varustetasosta ja kalusteista juuri oman mieltymystensä mukaan. Olipa kyse takasta, lattiamateriaalista tai vaikkapa saunan laudepaketista - oman kodin täytyy näyttää juuri siltä kuin sinä haluat.

Valmistuminen 2019

Havainnevideo Annikinkaaren tonteista:
https://youtu.be/nNonqx6tyBA

Ilmakuvavideo alueesta:
https://youtu.be/BYojIJWwqjU

Lisätietoja:
Asuntovälitys Kotoset LKV
info@kotoset.fi
044 245 1275

Kohteen perustiedot

Osoite
Annikinkaari 7, Ylämylly
Kohde
Omakotitalo
Tyyppi
4h+kt+s
106/132
Kerros
1
Hinta
215 000€

Kysy lisää

Asuntovälitys Kotoset

Ota yhteyttä

Asuntovälitys Kotoset

info@kotoset.fi
044 245 1275