Yksiö, Kalajoen Hiekkasärkät, Aurinkotie3

Asunnot, 30 m2, 1h+kt, 450€/kk

Esittely

Upea yksiö vuokrattavana juuri valmistuneesta luhtitalosta hiekkäsärkkien kupeesta. Asunto on valmistunut vuonna 2017, joten kunto on aivan uutta vastaava.

Asunto on tasokkaasti ja tyylillä varusteltu. Keittiöstä löytyy mm. astianpesukone, keraaminen liesi sekä jaakaappi. Koko huoneistossa on mukavuutta lisäävä vesikiertoinen lattialämmitys.

Asunnossa on erillinen alkovi joka on ikään kuin pieni makuuhuone erillään muusta oleskelutilasta.

Kylpyhuone on laatoitettu tumman ja vaalean kauniilla yhdistelmällä. Lasinen suihkuseinä on kääntyvää mallia, joka antaa lisätilaa. Tyylikäs allaskaapisto peililasiovin sekä vetolaatikoin kuuluu myös varustukseen.

Eteisestä alken on kiintokaapistoin järjestetty säilytystilaa. Taloyhtiön upeat ja edustuskelpoiset saunatilat ovat asukkaiden hyödynnettävissä.

Tässä kodissa tunnelma on arkenakin kuin lomahuoneistossa. Parveke on koko huoneiston levyinenn ja hiekkasärkät sijaitsevat asunnon kupeessa. Viihdekeskukset, ravintolat, golfkenttä, matkailupalvelut ja kylpylä sijaitsevat asunnon läheisyydessä. Meren rannan auringonlaskujakin pääsee ihailemaan vain n.300m päässä.

Vuokra 450e/kk
Vesimaksu tasataan kulutuksen mukaan
Vakuus 450e
Oma sähkösopimus
Ei lemmikkejä
Laaja kotivakuutus edellytetään
1.mahdollinen irtisanominen 12kk kuluttua

 

Kohteen perustiedot

Osoite
Aurinkotie 3
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
1h+kt
30
Kerros
2
Hinta
450€/kk

Kysy lisää

Ota yhteyttä