Uudiskohde: Rivitalokaksio Ylämylly

Asunnot, 39 m2, 2h+kt, 109 000 €

Esittely

Nopeasti kehittyvälle Ylämyllyn alueelle rakennetaan uusi neljän huoneiston muodostama rivitaloyhtiö omalle tontilleen. Ahokaspolulla sijaitsevaan taloon tulee lämmitymuodoksi käyttökustannuksiltaan edullinen maalämpö.

Tässä kaksiossa on erinomainen pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit joihin uusi asukas pääsee vaikuttamaan rakennusprosessin edetessä mieltymystensä mukaan. Etupihan sisäänkäynnin yhteydessä on jokaisella asunnolla oma huoneistokohtainen varasto. Eteisen jälkeen vasemmalla puolella on makuuhuone jossa oviratkaisu on toteutettu tilaa säästävällä ja näyttävällä liukuovitekniikalla.

Tupakeittiössä on laadukkaat kodinkoneet sekä pinta-alaa niin ruokailutilalle kuin olohuoneen kalusteillekin. Olohuoneesta on käynti omalle koko huoneiston levyiselle lasitetulle terassille sekä edelleen omalle piha-alueelle.

Autokatospaikka on mahdollisuus lunastaa 2500€:n hintaan ja kattamaton lämmitystolppapaikka 1000€.

Ylämyllyn juuri rakenteilla olevaan ostoskeskukseen, ruokakauppoihin sekä muihin alueen palveluihin on matkaa vain muutama sata metriä. Alue kehittyy ja kasvaa vauhdilla. Nyt on mahdollisuus olla itse mukana kehityksen keskiössä.

Rakentaminen alkaa kesällä 2018 ja arvioitu valmistumisaika on 7/2019.

Kohteen perustiedot

Osoite
Ahokaspolku 1
Kohde
Rivitalo
Tyyppi
2h+kt
39
Kerros
1
Hinta
109 000 €

Kysy lisää

Henry Korpinurmi

Ota yhteyttä

Henry Korpinurmi

korpinurmi@khkiinteistot.fi
0443525336