Uudiskohde: Rivitalokolmio Ylämylly

Asunnot, 65,7 m2, 3h+kt+s, 149 000 €

Esittely

Nopeasti kehittyvälle Ylämyllyn alueelle rakennetaan uusi neljän huoneiston muodostama rivitaloyhtiö omalle tontilleen. Ahokaspolulla sijaitsevaan taloon tulee lämmitymuodoksi käyttökustannuksiltaan edullinen maalämpö.

Tässä kolmiossa on erinomainen pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit joihin uusi asukas pääsee vaikuttamaan rakennusprosessin edetessä mieltymystensä mukaisesti. Etupihan sisäänkäynnin yhteydessä on jokaisella asunnolla oma huoneistokohtainen varasto. Eteisen jälkeen oikealla puolella on makuuhuone jossa on vaatekaapit. Vasemmalla puolella taas on kodinhoitotilan, kylpyhuoneen ja saunan muodostama kokonaisuus.

Tupakeittiössä on laadukkaat kodinkoneet sekä pinta-alaa niin ruokailutilalle kuin olohuoneen kalusteillekin. Olohuoneesta on käynti toiseen makuuhuoneeseen jossa on runsaasti kaappitilaa sekä ikkuna omalle pihalle päin. Takapihalle on kulku tyylikkään lasitetun terassin kautta.

Autokatospaikka on mahdollisuus lunastaa 2500€:n hintaan ja kattamaton lämmitystolppapaikka 1000€.

Ylämyllyn juuri rakenteilla olevaan ostoskeskukseen, ruokakauppoihin sekä muihin alueen palveluihin on matkaa vain muutama sata metriä. Alue kehittyy ja kasvaa vauhdilla. Nyt on mahdollisuus olla itse mukana kehityksen keskiössä.

Rakentaminen alkaa kesällä 2018 ja arvioitu valmistumisaika on 7/2019.

 

Kohteen perustiedot

Osoite
Ahokaspolku 1
Kohde
Rivitalo
Tyyppi
3h+kt+s
65,7
Kerros
1
Hinta
149 000 €

Kysy lisää

Henry Korpinurmi

Ota yhteyttä

Henry Korpinurmi

korpinurmi@khkiinteistot.fi
0443525336