Uudiskohde: Omakotitalo, Lehmo, Lintulenkintie 11

Asunnot, 117 m2, 5h+k+s, 229 000 €

Esittely

Lehmoon rakennetaan tämä kodikas ja jämäkkä talo rauhallisen Lintulenkintien varrelle. Tämä tontti on kaavoitettu niin, että takapihan puolelle ei enää rakenneta. Rauhallinen oma pihapiiri siis saa säilyä myös jatkossa. Koulu sijaitsee noin kilometrin päässä ja muutkin Lehmon palvelut ovat lähellä. Rakentaminen aloitetaan keväällä 2019 joten kaikkiin materiaalivalintoihin ostaja pääsee vaikuttamaan oman mielen ja harkinnan mukaan. Talo on mahdollista toteuttaa pienurakkasopimuksella, jolloin ostaja säästää varainsiirtoverossa hulppeat 9160€!

Talo käsittää kokonaisuudessaan 126,5 m2 sekä lisäksi autokatoksen ja kuistit. Lämmitysmuotona on energiatehokas poistoilmalämpöpumppu ja koko talossa on vesikiertoinen lattialämmitys.

Talon pääsisäänkäynti on katetun kuistin kautta. Eteisen jälkeen vasemmalle puolelle jää työhuone tai pieni makuuhuone. Kahteen makuuhuoneeseen ja erilliseen wc:hen on käynti eteisestä. Olohuone avautuu suurena ja valoisana tilana, josta on käynti takapihan patiolle.

Keittiö sijoittuu olohuonetta vastapäätä muodostaen läpi talon avautuvan yhtenäisen tilan, johon luonnon valoa pääsee useammasta suunnasta. Keittiö on tasokkaasti varustettu ja ruokailutilan päähän sijoittuva saareke antaa tyylikkään ja käytännöllisen silauksen.

Olohuoneen kautta pääsee vielä yhteen makuuhuoneeseen sekä kodinhoitohuoneeseen. Tätä kautta on myös kolmas sisäänkäynti kodinhoitohuoneen / saunaosaston puolelta. Kylpyhuoneeseen ja saunaan kulku kodinhoitohuoneen kautta, joka samalla toimii hyvin pukeutumistilana.

Talon toiseen päätyyn tulee autokatos, jonka perältä pääsee hieman alle kymmenen neliön erilliseen varastoon.

Havainnekuvissa on esitettynä yksi tyylisuunta, mitä materiaalivalinnoissa on mahdollista seurata. Ostaja pääsee rakennusprojektin edetessä päättämään varustetasosta ja kalusteista juuri oman mieltymystensä mukaan. Olipa kyse takasta, lattiamateriaalista tai vaikkapa saunan laudepaketista - oman kodin täytyy näyttää juuri siltä kuin sinä haluat.

Kohteen perustiedot

Osoite
-
Kohde
Omakotitalo
Tyyppi
5h+k+s
117
Kerros
-
Hinta
229 000 €

Kysy lisää

Asuntovälitys Kotoset LKV

Ota yhteyttä

Asuntovälitys Kotoset LKV

info@kotoset.fi
044 245 1275