Uudiskohde: Omakotitalo, Karhunmäki, Laudekuja 3

Asunnot, 117/141 m2, 5h+k+s, 229 000€

Esittely

Karhunmäen suositulle asuinalueelle rakennetaan omakotitalo, jonka uusi asukas sinä ja perheesi voitte olla. Sijainti on rauhallisen päättyvän tien risteyksessä osoitteessa Laudekuja 3. Lähellä ovat loistavat lenkkeilymahdollisuudet ja Kukkolan tilan kaunis ympäristö. Rakentaminen aloitetaan jo tänä syksynä. 

Talo käsittää kokonaisuudessaan 117/141 m2. Lämmitysmuotona on energiatehokas poistoilmalämpöpumppu ja koko talossa on vesikiertoinen lattialämmitys.

Talon pääsisäänkäynti on katetun kuistin kautta. Eteisen jälkeen vasemmalle puolelle jää työhuone tai pieni makuuhuone. Kahteen makuuhuoneeseen ja erilliseen wc:hen on käynti eteisestä. Olohuone avautuu suurena ja valoisana tilana, josta on käynti takapihan patiolle.

Keittiö sijoittuu olohuonetta vastapäätä muodostaen läpi talon avautuvan yhtenäisen tilan, johon luonnon valoa pääsee useammasta suunnasta. Keittiö on tasokkaasti varustettu ja ruokailutilan päähän sijoittuva saareke antaa tyylikkään ja käytännöllisen silauksen.

Olohuoneen kautta pääsee vielä yhteen makuuhuoneeseen sekä kodinhoitohuoneeseen. Tätä kautta on myös kolmas sisäänkäynti kodinhoitohuoneen / saunaosaston puolelta. Kylpyhuoneeseen ja saunaan kulku kodinhoitohuoneen kautta, joka samalla toimii hyvin pukeutumistilana.

Talon toiseen päätyyn tulee autokatos, jonka perältä pääsee hieman alle kymmenen neliön erilliseen varastoon.

Julkinen liikenne kulkee n.100 metrin päästä ja Karsikon koulu, päiväkoti ja urheilupaikat ovat kävelymatkan päässä.

Havainnekuvissa on esitettynä yksi tyylisuunta, mitä materiaalivalinnoissa on mahdollista seurata. Ostaja pääsee rakennusprojektin edetessä päättämään varustetasosta ja kalusteista juuri oman mieltymystensä mukaan. Olipa kyse takasta, lattiamateriaalista tai vaikkapa saunan laudepaketista - oman kodin täytyy näyttää juuri siltä kuin sinä haluat.

Lisätietoja:
Asuntovälitys Kotoset LKV
info@kotoset.fi
044 245 1275

Kohteen perustiedot

Osoite
Laudekuja 3
Kohde
Omakotitalo
Tyyppi
5h+k+s
117/141
Kerros
1
Hinta
229 000€

Kysy lisää

Asuntovälitys Kotoset

Ota yhteyttä

Asuntovälitys Kotoset

info@kotoset.fi
044 245 1275