Uudiskohde Höytiäisen rannalla: RT 3h+k+s, Kontioranta, Kollaantie

Asunnot, 62 m2, 3h+kt+s, 164 000 €

Esittely

Tällaista kokonaisuutta on harvoin tarjolla! Kontiorantaan rakennetaan upea rivitaloyhtiö joka koostuu rinteeseen rakennettavasta kahdesta talosta. Talot on sijoiteltu niin, että jokaisesta huoneistosta avautuu maisema kauniille Höytiäisen selälle lounaan suuntaan. Maisema, ulkoilumaastot, urheilumahdollisuudet, golfkentät, kalavedet ja muut aktiviteetit ovat asunnon välittömässä läheisyydessä. Ja tämä kaikki vain vartin päässä Joensuun keskustasta.

Tämä huoneisto on 62m2:n suuruinen rivitalokolmio. Olohuoneesta ja keittiöstä muodostuu avara ja valoisa tila, jossa on mahtavan kokoiset korkeat ikkunat järvimaiseman suuntaan. Olohuoneesta on käynti omalle lasitetulle kuistille, joten maisemaa voi ihailla niin pääsiäisenä, juhannuksena kuin syksyn venetsialaisiakin juhliessa. Tämän lisäksi asuntoon kuuluu avoin aurinkoterassiosuus.

Keittiö on tyylikäs kulmamallinen ratkaisu johon on valittavissa laadukkaita kodinkonepaketteja ostajan mieltymyksen mukaisesti. Runsaat kaappitilat takaavat käytännöllisyyden säilyttämisen niin juhlana kuin arkenakin.

Molemmissa makuuhuoneissa on vaatekaapistot sekä tilaa leveällekin parisängylle. Myös eteisessä on lisää säilytystilaa.

Kylpyhuone on tyylikkäästi laatoitettu ja sieltä löytyy myös pesukonelitäntä. Samassa yhteydessä on myös kodinhoitotila. Oma sauna kuuluu myös näiden talojen jokaisen huoneiston varustukseen. Oman saunan löylyistä on vain muutama kymmenen metriä matkaa pulahtamaan uinnille Höytiäisen hiekkapohjaiselta rannalta.

Asunnon sisäänkäynnin vieressä on lisäksi oma varastotila. Autokatos- ja lämmitystolppapaikkoja on hyvin saatavilla. Autokatos 3500e ja tolppapaikka 1500e.

Rakentaminen aloitetaan keväällä 2019 ja valmistuminen on kesällä 2020. Asunnot toteutetaan RS-kohteena ja yhtiölainan osuus on n.60% velattomasta hinnasta.

Kohteen perustiedot

Osoite
Kollaantie
Kohde
Rivitalo
Tyyppi
3h+kt+s
62
Kerros
-
Hinta
164 000 €

Kysy lisää

Asuntovälitys Kotoset LKV

Ota yhteyttä

Asuntovälitys Kotoset LKV

info@kotoset.fi
044 245 1275