Rivitalo, Kontioranta

Asunnot, 75,5 m2, 3h+kt+s, 199000

Esittely

Koti Höytiäisen rannalta. Rakentaminen on alkanut ja upea kahdeksan huoneiston rivitaloyhtiö valmistuu kesällä 2021. Jokaisesta asunnosta avautuu huikea maisema lähes lattiasta kattoon yltävistä kahden metrin korkuisista ikkunoista. Höytiäisen rannan ulkoilureitit kulkevat aivan asunnon viereltä, valaistu kunto- ja hiihtorata on 500m päässä, golfkenttä on kilometrin etäisyydellä ja ampumahiihtostadion sekä Kontiolahden kunnan kehittämä matkailualuekin sijaitsevat aivan kulman takana. Uusi koulu ja päiväkoti sijoittuvat myös kilometrin säteelle asunnoista. Kontiolahden kunta on kunnostanut Kontiorannan venepaikkoja ja näin ollen veneily- ja kalastusmahdollisuudet ovat vielä entistäkin paremmat. Kaikki tämä sijaitsee rauhallisella ja luonnonkauniilla paikalla vain 15 minuutin päässä Joensuusta.

Taloyhtiöön rakennetaan kaksi taloa, joista toinen on ylemmälle näköalapaikalle valmistuva paritalo ja toinen lähemmäs rantaa sijoittuva kuuden huoneiston rivitalo. Asuntojen pohjaratkaisut on suunniteltu niin, että suuret ikkunapinnat päästävät kaikki valon sävyt tulvimaan asuntoon. Takapihalla on lasitettu terassi, joka mahdollistaa luonnon ja näkymät säästä ja vuodenajasta riippumatta. Terassi jatkuu lisäksi avoimena aurinkoterassiosuutena.

Talot toteutetaan tyylikkään harmaan sävyin, jotka sointuvat kauniisti luonnonmaiseman kanssa. Murrettu harjakatto tuo tyyliä ja arvokkuutta yhdessä lasitettujen terassien ja korkeiden ikkunoiden kanssa. Jokaisella huoneistolla on mahdollisuus lunastaa autokatospaikka ja lisäautopaikkoja on myös saatavilla. Hoitovastike n.2,80€/m2/kk ja yhtiölainaosuus n.60% asunnon velattomasta hinnasta. Taloyhtiö rakennetaan omistustontille ja liitetään kaukolämpöverkkoon. Tähän loma-asuntomaisuuttakin henkivään kotiin ostaja pääsee valitsemaan materiaalit, kalusteet ja kodinkoneet rakentamisen edetessä oman mieltymyksensä mukaisesti.

Otathan yhteyttä niin sovitaan tapaaminen, jossa voimme käydä läpi asioita yksityiskohtaisemmin.

Kohteen perustiedot

Osoite
Kollaantie 9 B
Kohde
Rivitalo
Tyyppi
3h+kt+s
75,5
Kerros
1
Hinta
199000

Kysy lisää

Asuntovälitys Kotoset LKV

Ota yhteyttä

Asuntovälitys Kotoset LKV

info@kotoset.fi
044 245 1275