Paritalo, Lehmo, Kiviojantie 15A

Asunnot, 91 m2, 4h+kt+s, 196 000 €

Esittely

Vuonna 2017 valmistunut paritalohuoneisto Lehmon palveluiden äärellä. Tämä upea koti on kunnoltaan aivan uuden veroinen ja sijaitsee omistustontilla. Ei siis kallista ja noususuuntaista tonttivuokraa rasittamassa asumisen budjettia.

Tilaa on olohuoneen ja keittiön lisäksi kolmessa makuuhuoneessa sekä kodinhoitohuoneessa. Erillinen wc, kylpyhuone ja sauna löytyy tietysti myös. Asuntoon kuuluu erillisessä talousrakennuksessa autokatos ja varasto.

Keittiössä tyylikkäät rst-pintaiset kodinkoneet (jääkaappi, pakastin, keraaminen liesitaso, kalusteuuni, astianpesukone, liesituuletin)

Olohuone on keittiön luonnollisena jatkumona niin, että avaraan tilaan pääsee valoa kummaltakin puolelta taloa. Hämärämpään vuorokauden aikaan upotetut led-spotit valaisevat.

Makuuhuoneissa on kiinteät kaapistot lukuunottamatta yhtä huonetta. eteisessä peililiukuovin varustettu kaapisto. Kylpyhuone on laatoitettu ja saunassa Harvian kiuas.

Koko huoneistossa vesikiertoinen lattialämmitys. Lämmitys on järjestetty erittäin energiatehokkaalla poistoilmalämpöpumpulla. Myös takkavaraus on asunnossa olemassa.

Katsothan viedeoesittelyn kohteesta:
https://youtu.be/3ceTxnKf4to

Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella.

Lisätietoja:
Asuntovälitys Kotoset
info@kotoset.fi
044 245 1275

Kohdedokumentit

Kohteen perustiedot

Osoite
-
Kohde
Paritalo
Tyyppi
4h+kt+s
91
Kerros
1
Hinta
196 000 €

Kysy lisää

Asuntovälitys Kotoset

Ota yhteyttä

Asuntovälitys Kotoset

info@kotoset.fi
044 245 1275