Kerrostaloyksiö, Marjala, Aurinkokatu 45

Asunnot, 24,5 m2, 1h+kt, 89 000€

Esittely

Uutta vastaava yksiö huippusijainnilla aivan veden äärellä. Tämä vuonna 2015 valmistunut asunto sijaitsee upean kanavan läheisyydessä vain muutaman kymmenen metrin päässä Kuunvirrasta ja rantaraitin ulkoilumaisemista.

Talo on tyylikkäästi toteutettu ja rakennusratkaisut ovat tasokkaita. Keittiössä on jääkaappipakastimen lisäksi astianpesukone, kalusteuuni ja keraaminen liesitaso sekä asuntoon kuuluva mikroaaltouuni.

Asunnon lattia on tyylikästä ja jalalle miellyttävää vinyylilankkua ja korkeat ikkunat antavat reiluin mitoin valoa asuntoon. Eteisessä on massiivisen kokoiset säilytyskaapit peiliovilla varustettuna ja led-valot on uppoasennettuna.

Kylpyhuone on laatoitettu ja siellä on pesukoneliitäntä sekä tilaa täysikokoiselle pesukoneelle. Suihkuseinä on kääntyvä ja antaa mahdollisuuksia tilankäytöllisesti.

Asunnosta on käynti hulppean kokoiselle lasitetulle parvekkeelle. Tilaa on 11m2 jossa mahtuu hienosti istumaan iltaa tai perustamaan vaikka oman yrttitarhan. Asunnolle kuuluu myös erillinen varasto alakerrassa ulko-oven vieressä.

Julkinen liikenne kulkee alle sadan metrin päästä ja Marjalan palvelut ovat aivan kulman takana.

Todella potentiaalinen mahdollisuus myös sijoittajalle. Vuokratuotto yli 6%.

Katso ilmakuvavideo:
https://www.youtube.com/watch?v=D1moI2zOoxM

Lisätietoja:
Asuntovälitys Kotoset LKV
info@kotoset.fi
044 245 1275

Kohdedokumentit

Kohteen perustiedot

Osoite
Aurinkokatu 45
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
1h+kt
24,5
Kerros
2
Hinta
89 000€

Kysy lisää

Asuntovälitys  Kotoset

Ota yhteyttä

Asuntovälitys Kotoset

info@kotoset.fi
044 245 1275