Kerrostalokaksio, Oulainen, Ravikuja 1

Asunnot, 52 m2, 2h+kt, 395€/kk

Esittely

Tämä asunto on toisen kerroksen tilava 52m2:n suuruinen kaksio. Koko huoneistossa on tyylikäs uusi laminaatti, joka luo yhtenäisen ja siistin tunnelman asunnon kaikkiin huoneisiin.

Keittiössä on hyvin tilaa ruokaryhmälle ja kaappitilaa on paljon. Juuri uusittu astianpesukone, keraaminen liesi ja jääkaappipakastin antavat loppusilauksen tämän päivän tasoa vastaavalle käytännölliselle keittiölle.

Makuuhuone jatkaa samaa harmonista vaaleaa linjaa, mikä vallitsee myös muualla asunnossa. Vaatekaapistot kuuluvat tottakai makuuhuoneen varustukseen.

Olohuoneen kautta on kulku omalla parvekkeelle jossa on kokoa suurellekin kalustolle. Kyseessä on kulmahuoneisto.

Tämän talon pihapiiri on suojaisa ja viihtyisä. Valaistu kuntorata ja ulkoilmakuntosali sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä. Urheilukenttä ja liikuntapaikatkin ovat alle puolen kilometrin päässä. Oulaisten keskustan palvelut ovat myös kävelymatkan päässä ja julkisenkin liikenteen pysäkki on vain parin sadan metrin päässä talosta.

Asunnon vuokraan kuuluu oma harvinaisen tilava irtainvarasto kellarikerroksessa. Taloyhtiössä on myös saunatilat ja rappukohtainen liikuntavälinevarasto..

Vuokra 395e/kk
Vakuus 395e
Vesimaksu 15e/kk/hlö
Oma sähkösopimus
Laaja kotivakuutus edellytetään
Ei lemmikkejä
Ei tupakointia
Luottotiedot tarkistetaan
Minimiasumisaika 12kk

 

Kohteen perustiedot

Osoite
Ravikuja 1
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
2h+kt
52
Kerros
2
Hinta
395€/kk

Kysy lisää

Ota yhteyttä