Kaksio, Oulainen, Ravikuja 1

Asunnot, 52 m2, 2h+kt, 29 000 €

Esittely

Tämä asunto on toisen kerroksen tilava 52m2:n suuruinen kaksio. Koko huoneistossa on tyylikäs uusi laminaatti, joka luo yhtenäisen ja siistin tunnelman asunnon kaikkiin huoneisiin.

Keittiössä on hyvin tilaa ruokaryhmälle ja kaappitilaa on paljon. Juuri uusittu astianpesukone, keraaminen liesi ja jääkaappipakastin antavat loppusilauksen tämän päivän tasoa vastaavalle käytännölliselle keittiölle.

Makuuhuone jatkaa samaa harmonista vaaleaa linjaa, mikä vallitsee myös muualla asunnossa. Vaatekaapistot kuuluvat tottakai makuuhuoneen varustukseen.

Olohuoneen kautta on kulku omalla parvekkeelle, jossa on kokoa suurellekin kalustolle. Kyseessä on kulmahuoneisto.

Tämän talon pihapiiri on suojaisa ja viihtyisä. Valaistu kuntorata ja ulkoilmakuntosali sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä. Urheilukenttä ja liikuntapaikatkin ovat alle puolen kilometrin päässä. Oulaisten keskustan palvelut ovat myös kävelymatkan päässä ja julkisenkin liikenteen pysäkki on vain parin sadan metrin päässä talosta.

Asunnon vuokraan kuuluu oma harvinaisen tilava irtainvarasto kellarikerroksessa. Taloyhtiössä on myös saunatilat ja rappukohtainen liikuntavälinevarasto.

Tämä asunto on erittäin potentiaalinen vaihtehto myös sijoittajalle. Vuokratuottoarvio on n.10%.

 

Kohteen perustiedot

Osoite
Ravikuja 1
Kohde
Rivitalo
Tyyppi
2h+kt
52
Kerros
-
Hinta
29 000 €

Kysy lisää

Ota yhteyttä